Om iMusic

iMusic har sedan starten 2005 vuxit snabbt och hanterar nu ett 6-siffrigt antal CD, DVD och Vinyl på årsbasis. Vår snabba utveckling har skett på en marknad som konkurrerar med både nedladdningar och andra spelare i branschen. Vi utvecklas fortfarande snabbt i branschen, både tekniskt och inte minst i relation till vår prioritering av kundservice så kommer vi att fortsätta att göra vårt yttersta. I början av 2010 valdes iMusic som leverantör för SKI (Danmarks inköpstjänst) med ett avtal om leverans till bibliotek och skolor. Detta resulterade i att den danska affärstidningen Børsen tilldelade oss en utnämning som ett av årets Gazelle-företag 2010. Nya avtal har slutits och sedan 2012 har vi fungerat som huvudleverantör av musikbibliotek i Danmark.

En unik struktur av webbutiken gör att vi kan erbjuda titlar till låga priser trots den enorma mängd som vi erbjuder, och vi är idag en av Europas största, med ett utbud av mer än 1.500.000 titlar! Detta beror på att vår butik är uppdaterad i "real-time" med både våra nationella och internationella musik/filmbolag och leverantörer, vilket bland annat innebär att vi kan erbjuda ovanliga varor, rariteter och utgångna produkter både lokalt och internationellt. Detta kan vi leverera direkt till dig som kund!

Detta innebär att du kan söka, bläddra och välja bland mer än 1,5 miljoner titlar dygnet runt. Du kan nu få tag i produkter som tidigare bara de största återförsäljarna hade tillgång till men sällan beslutade att köpa, eftersom de var i så små mängder.

Du kan få tag i titlar som kan ha sålts ut eller inte skulle finnas tillgängliga i framtiden eller kanske bara fanns i en så liten mängd att de såldes ut innan systemet uppdateras. Detta innebär dock att det är alltid en bra idé att köpa produkten så fort du hittar den du har letat efter.

Vårt mål är att erbjuda extrema mängder titlar som endast finns på ett fåtal platser i världen till priser som är internationellt konkurrenskraftiga.

Lycka till och välkommen till iMusic!