Curtis - Curtis Mayfield - Musik - RHINO - 0081227993221 - 4 september 2000

Curtis Deluxe edition

Curtis Mayfield

SEK 117
Förväntas klar till utskick 16 - 20 dec

Våra kunder säger:

Finns även som:

Curtis Deluxe edition

Curtis + 9 is an album by Curtis Mayfield, released in 2000. Curtis + 9 includes a.o. the following tracks: "(don't Worry) If There Is A Hell Below We're All", "The Makings Of You", "Power To The People (demo)(9-17 Bonus Tracks)", "Underground (demo)" and more. The album is a soul CD.


Media Musik     CD   (Compact Disc)
Releasedatum 4 september 2000
EAN/UPC 0081227993221
Label RHINO 8122799322
Genre Soul / R&B     Soul
Mått 103 g

Visa alla

Fler produkter med Curtis Mayfield

Om du gillar Curtis Mayfield så kolla även in...

Andra i samma serie

Visa alla

Fler produkter: CD'er til 79,95 DKK